Apetit: Speciál Česko

Co je české, to je dobré. Naše země nabízí pestrost, zajímavý výběr a hojnost všeho, co dokáže zasytit. Ať už jde o plody lesa v podobě hub či divokého ovoce, nebo o výdobytky našich pracovitých a šikovných farmářů a drobných výrobců. Pojďme ty dary krajiny oslavit u stolu, vždyť máme skvělou českou kuchyni plnou úžasných jídel. Mnoho z nich najdete na sto stranách nového speciálu.

  • 69,90 Kč
Časopis Jídla s sebou

Obsah čísla

Z pole a lesa

Houbové recepty - Poctivé polévky - Pečené brambory

Z dvorku a zahrádky

7 nejlepších ingrediencí - Zakuklená zelenina - Vše o mouce

Z vody a chlívku

Vepřové hody - 3x po venkovsku - Rybí požehnání

Ze sadu a louky

Závislost na sladkých vzpomínkách - Božské řezy - Rumová sklenice

Z rohu české hojnosti

Knedlíky & omáčky - Štědrá nadílka - Mák: naše modré zlato